Informujemy, że od dn. 12.08.2018 do dn. 18.08.2018 sklep internetowy Dobry Klimat będzie NIECZYNNY, a wszystkie złożone zamówienia będą realizowane po 18.08.2018. PRZEPRASZAMY ZA UTRUDNIENIA.

Cyrkulator powietrza AC 4530PS

Cyrkulator powietrza AC 4530PS Ocena: 

Solidny wentylator. Co do samych zakupów sklepie nie mam zastrzeżeń, doradzili co wybrać i szybko wysłali.

Opinia dodana: 2018-06-12 Opinia dodana przez: Grubson

Oczyszczacz powietrza WINIX P450

Oczyszczacz powietrza WINIX P450 Ocena: 

Prem-I-Air Super Air 1700 ten oczyszczacz nie wymaga wymiany filtrów tylko sę je czyści

Opinia dodana: 2017-11-22 Opinia dodana przez: Kasia Twarogowska

Oczyszczacz powietrza Winix T1 Wi Fi

Oczyszczacz powietrza Winix T1 Wi Fi Ocena: 

W końcu jakieś urządzenie sterowane przez WIFI. Tylko szkoda że cena taka wysoka :(

Opinia dodana: 2017-11-14 Opinia dodana przez: Misiek

Osuszacz TecLime TDH 10

Osuszacz TecLime TDH 10 Ocena: 

Proszę czytać ze zrozumieniem.
Osuszacz ma zakres pracy od 5 - 32 C Uważam produkt za bardzo udany i wszechstronny z dużym zakresem temperaturowym w którym może pracować. Pozdrawiam :)

Opinia dodana: 2017-07-14 Opinia dodana przez: Wiesław Surówka

DARMOWA DOSTAWA Taboret Gazowy 4P-02 + zestaw podłączeniowy

DARMOWA DOSTAWA Taboret Gazowy 4P-02 + zestaw podłączeniowy Ocena: 

W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny z naszym sklepem.

Opinia dodana: 2017-04-06 Opinia dodana przez: Administrator

DARMOWA DOSTAWA Taboret Gazowy 4P-02 + zestaw podłączeniowy

DARMOWA DOSTAWA Taboret Gazowy 4P-02 + zestaw podłączeniowy Ocena: 

a ja mam pytanie czy taboret otrzymam złożony czy do samodzielnego skręcania ponieważ zakupiłam i po skręceniu okazał się wadliwy , jakoś ukośnie jest ten palnik i zachodzi w 1/4 pod część co się stawia garnek w z drugiej brakuje palnika więc nie będzie ognia . zaboret zakupiony w innym sklepie dlatego szukam drugiego nie wadliwego

Opinia dodana: 2017-04-01 Opinia dodana przez: potencjalna klientka

Osuszacz budowlany D270 SD

Osuszacz budowlany D270 SD Ocena: 

Polecam firmom budowlanym ze względu na budowę. Nie musisz się martwić, że ktoś uszkodzi. Ma obudowę że stali pancernej. Poza tym, prosty w obsłudze i bardzo wydajny.

Opinia dodana: 2017-02-23 Opinia dodana przez: Marek Tkaczyk, Knurów

Osuszacz D 125

Osuszacz D 125 Ocena: 

Skuteczny, profesjonalny a do tego prosty w obsłudze. Nie ma w nim zbędnej elektroniki, która z reguły przysparza problemów z awaryjnością.

Opinia dodana: 2017-02-23 Opinia dodana przez: Gosia W.

Osuszacz D 165

Osuszacz D 165 Ocena: 

Za tę cenę uważam że jedno z najlepszych urządzeń tego typu na rynku. Kiedyś były białe, zmienili obudowę na żółtą ale jakość urządzenia wciąż naprawdę wysoka.

Opinia dodana: 2017-02-21 Opinia dodana przez: Jarosław

Oczyszczacz powietrza Prem-I-Air INVIERNO

Oczyszczacz powietrza Prem-I-Air INVIERNO Ocena: 

Oczyszczacz śmiga jak należy i jestem bardzo zadowolona.

Opinia dodana: 2017-02-16 Opinia dodana przez: Małgorzata

Nawilżacz ultradźwiękowy UH 1070W

Nawilżacz ultradźwiękowy UH 1070W Ocena: 

Zakupiliśmy pod koniec listopada 2016 roku nawilżacz. W grudniu po napełnieniu zbiornika na wodę załączyliśmy go na noc na godzinę. Do rana cała woda pozostała w zbiorniku wylała się na mebel, na którym stał. W odpowiedzi na reklamację dostaliśmy pismo, w którym napisano "warunkowo wymieniono zbiornik"... jakby to było z mojej winy, pomijając fakt, że urządzenie zniszczyło mój mebel (napęczniała wierzchnia płyta). Oczywiście nawilżacz był użytkowany zgodnie z przeznaczeniem, nie upadł ani nie został przez nas uszkodzony. Ostrzegam przed zakupem.

Opinia dodana: 2017-02-13 Opinia dodana przez: Justyna

Oczyszczacz powietrza WINIX P450

Oczyszczacz powietrza WINIX P450 Ocena: 

Cichy i wydajny oczyszczacz, fajnie sprawdza się w mieszkaniu a przy tym ładnie wygląda. Szkoda jednak, ze nie wpadli jeszcze na pomysł aby zrobić coś co nie wymaga wymiany filtrów :)

Opinia dodana: 2017-02-11 Opinia dodana przez: Michalina

Odkurzacz IRYS 2

Odkurzacz IRYS 2 Ocena: 

Mała moc ssania,nawet piachu z płytek nie wciąga.Negatyw

Opinia dodana: 2017-01-30 Opinia dodana przez: Hela

Oczyszczacz powietrza Prem-I-Air INVIERNO

Oczyszczacz powietrza Prem-I-Air INVIERNO Ocena: 

Kupiłem i jestem bardzo zadowolony. Zmiana jakości powietrza widoczna od razu. Pytałem o niego serwisanta i też polecał ten sprzęt ze względu na wysoką jakość wykonania, sam rozkręcał całość i potwierdzał że za tą cenę to najlepszy sprzęt.

Opinia dodana: 2017-01-25 Opinia dodana przez: Marek

Nawilżacz ultradźwiękowy UH 1070W

Nawilżacz ultradźwiękowy UH 1070W Ocena: 

Witam. Przepraszamy ale Pana komentarz dziwnym trafem nie został jeszcze opublikowany, publikujemy go teraz. Jeżeli zakupił Pan ten nawilżacz w naszym sklepie to bardzo prosimy o kontakt w sprawie reklamacji produktu. Pierwszy raz spotykamy się z takim problemem ale oczywiście najlepiej gdyby Pan napisał do nas w tej sprawie a my skontaktujemy się z producentem tego nawilżacza. Z reklamowaniem urządzeń nie ma żadnego problemu.

Opinia dodana: 2016-10-28 Opinia dodana przez: Administrator

Osuszacz TecLime TDH 10

Osuszacz TecLime TDH 10 Ocena: 

32st. C. To tylko w puszczy amazońskiej w okresie deszczów.

Opinia dodana: 2016-10-12 Opinia dodana przez: Dariusz Kownacki

Klimatyzator przenośny FRAL Super Cool FSC09

Klimatyzator przenośny FRAL Super Cool FSC09 Ocena: 

Fajnie wygląda i działa jak narazie. Zobaczymy co będzie za jakiś czas, gdy zrobi się bardzo gorąco :)

Opinia dodana: 2016-04-28 Opinia dodana przez: Tadeusz

Nawilżacz ultradźwiękowy UH 1070W

Nawilżacz ultradźwiękowy UH 1070W Ocena: 

Za pierwszym napelnieniem dzialal ok. Skonczyla sie woda, rano wlalem znowu i wtedy sie zaczelo. Co jakis czas przestaje dzialac, twierdzi ze jest brak wody, a woda na pewno jest. Trzeba delikatnie poruszac w prawo, lewo, wtedy zabulgota i dziala znowu 10-15 min, po czym to samo. Sam nawizacz super, ale z ta woda to irytujace. Szkoda mi go teraz wozic, reklamowac, czekac na naprawe, itd. Moze to chwilowe i sie uspokoi. Mial ktos z Was takie objawy?

Opinia dodana: 2016-03-19 Opinia dodana przez: Pawel K.

Odkurzacz IRYS 2

Odkurzacz IRYS 2 Ocena: 

Odkurzacz za rozsądne pieniądze, dobrze odkurzający, lekki i poręczny. Jestem zadowolona z zakupu

Opinia dodana: 2015-04-27 Opinia dodana przez: Alina Walas

Odkurzacz IRYS 2

Odkurzacz IRYS 2 Ocena: 

Kupiłam wersje eko tego odkurzacza i jestem bardzo zadowolona: zgrabny, lekki, dokładnie odkurza wykładziny, ma długi kabel, regulacja mocy i łatwy w obsłudze. Jest taki mały, że byle gdzie można go upchać i nie będzie przeszkadzał

Opinia dodana: 2015-03-16 Opinia dodana przez: Marcelina Nagaś

Taboret gazowy 4P-01P (AF014P-ID) + ATEST DO POMIESZCZEŃ

Taboret gazowy 4P-01P (AF014P-ID) + ATEST DO POMIESZCZEŃ Ocena: 

świetny taboret na każdą wyprawę, szczególnie na ryby. łatwy montaż i praktyczny w transporcie.

Opinia dodana: 2015-03-10 Opinia dodana przez: Marcin K.

Nawilżacz ultradźwiękowy UH 1070W

Nawilżacz ultradźwiękowy UH 1070W Ocena: 

U mnie też działa bez zarzutów jak do tej pory. Ładnie wygląda i w takim pokoiku do 20 m2 jak u mnie działa bardzo wydajnie.

Opinia dodana: 2015-03-07 Opinia dodana przez: Kamila

Osuszacz powietrza DH 720 MASTER

Osuszacz powietrza DH 720 MASTER Ocena: 

Osuszacz, dobrzę się sprawdził w zawilgoconej piwnicy. Teraz spokojnie można tam wywieszać pranie jak najbardziej na + !

Opinia dodana: 2014-11-21 Opinia dodana przez: Mateusz

DARMOWA DOSTAWA Taboret Gazowy 4P-02 + zestaw podłączeniowy

DARMOWA DOSTAWA Taboret Gazowy 4P-02 + zestaw podłączeniowy Ocena: 

W zasadzie taboret gazowy, z pozoru jak wszystkie inne. Jednak już po rozpakowaniu wyróżnia go solidna budowa. Jedną gwiazdkę odejmuję, bo jest dostępny tylko w jednym kolorze. Zestaw w sam raz na wypady rodzinne i z przyjaciółmi. Zastąpił już wysłużoną kuchenkę w domku letniskowym.

Opinia dodana: 2014-10-26 Opinia dodana przez: DorotaS.

CH 1500 SW Thermo

CH 1500 SW Thermo Ocena: 

Przygotowania do zimy czas zacząć. Pogoda za oknem nie najlepsza więc zakupiłem grzejnik. Idealnie się sprawdza. Ciepło w mieszkaniu to dla mnie podstawa.

Opinia dodana: 2014-10-22 Opinia dodana przez: Mateusz Osik

C21-7 MINI

C21-7 MINI Ocena: 

grzejnik pomimo małych rozmiarów jest wydajny w pomieszczeniach do kilku metrów kwadratowych. Stabilny i działa już od poprzedniego sezonu. Drugi dokupiłem do innego pomieszczenia.

Opinia dodana: 2014-10-22 Opinia dodana przez: wojciech nowicki

Lodówka turystyczna PC1010

Lodówka turystyczna PC1010 Ocena: 

Sprawdziłem - działa! Zarówno w dużych temperaturach jak i niskich lodówka doskonale chłodziła. Wszystko było i jest ok. Gorąco polecam

Opinia dodana: 2014-10-13 Opinia dodana przez: Arkadiusz Pawlicki

C21-5 BLACK MINI

C21-5 BLACK MINI Ocena: 

Idealnie sprawdził się w mojej firmie. Pracownicy dogrzewają nim pomieszczenie socjalne. Oni są zadowoleni i ja jestem zadowolony.

Opinia dodana: 2014-10-06 Opinia dodana przez: Tomasz Wieczorek

Kuchenka gazowa trzy palnikowa z termoparą gaz ziemny 5328SM

Kuchenka gazowa trzy palnikowa z termoparą gaz ziemny 5328SM Ocena: 

Mój zakup uważam za udany. Kuchenka akurat w firmie sprawdza się dobrze. Wraz z pracownikami podgrzewamy obiadki w pracy, gotujemy drobne posiłki itp. Wszystko działa dobrze:)

Opinia dodana: 2014-10-02 Opinia dodana przez: Adam Kaczmarek

DARMOWA DOSTAWA Taboret Gazowy 4P-02 + zestaw podłączeniowy

DARMOWA DOSTAWA Taboret Gazowy 4P-02 + zestaw podłączeniowy Ocena: 

używałem kilku takich urządzeń na biwakach, ale ten jest jednym z lepszych, dlatego postanowiłem napisać o nim kilka słów. Nie jest trudny w transporcie, łatwo korzysta się z jego podstawowych funkcji i ma kilka ciekawych rozwiązań. A w zestawie można zakupić od razu niezbędne akcesoria.

Opinia dodana: 2014-10-01 Opinia dodana przez: artur / w-wa

Osuszacz D 165

Osuszacz D 165 Ocena: 

Świetna prosta konstrukcja bardzo wydajny i co najważniejsze Polska produkcja !! Gorąco polecam !

Opinia dodana: 2014-08-27 Opinia dodana przez: Wojciech Lublin

Osuszacz FRAL MiniDry 160

Osuszacz FRAL MiniDry 160 Ocena: 

Zakupiłem urządzenie kilka dni temu.Początkowa wilgotność w pomieszczeniu 80% .Po trzech dniach pracy z przerwami wilgotność spadła do 58%. Uważam skuteczność urządzenia za dosyć dobrą.Na dodatkowy + przemawia jego cicha praca, a i zużycie energii elektrycznej jest nie wielkie w porównaniu z innymi tego typu urządzeniami.Bezinteresownie POLECAM.

Opinia dodana: 2014-07-24 Opinia dodana przez: Witold I.

Osuszacz D 125

Osuszacz D 125 Ocena: 

Polska produkcja, solidne wykonanie, wydajność i cena ! Chyba najlepszy pół-profesjonalny osuszacz na rynku !

Opinia dodana: 2014-06-13 Opinia dodana przez: Arek

Klimatyzator przenośny FRAL Super Cool FSC14

Klimatyzator przenośny FRAL Super Cool FSC14 Ocena: 

Chyba jeden z najładniejszych klimatyzatorów jakie widziałem. Zaletą jest to że można go dać na balkon a zimne powietrze jest pompowane do środka i jest o wiele ciszej w mieszkaniu. Nawet jeżeli klimatyzator stoi w domu, hałas nie jest bardzo męczący.

Klimatyzator swoimi zaletami zostawia daleko w tyle klimatyzacje stacjonarną, jest równie wydajny a w dodatku mozna go przemieszczać gdzie się chce.

Z czystym sumieniem każdemu moge go polecić. Jest wart swojej ceny !!

Opinia dodana: 2014-06-13 Opinia dodana przez: Patryk

PIU 12

PIU 12 Ocena: 

Potrzebowałem klimatyzator do sypialni około 20m2. W 2 godziny schładza znacząco temperature. Ma bardzo dokładne wskażniki, fajnie odświeża powietrze i nie zjada dużo prądu.

Opinia dodana: 2014-06-13 Opinia dodana przez: Krzysiek

DARMOWA DOSTAWA Taboret Gazowy 4P-02 + zestaw podłączeniowy

DARMOWA DOSTAWA Taboret Gazowy 4P-02 + zestaw podłączeniowy Ocena: 

Gorąco polecam zestaw. Wszystko tak jak na zdjęciu i w dodatku sprawdza się zarówno w domu jak i na działce

Opinia dodana: 2014-06-13 Opinia dodana przez: Kamil

Klimatyzator przenośny (mobilny) Torell STARSLIM35

Klimatyzator przenośny (mobilny) Torell STARSLIM35 Ocena: 

Co prawda boje się nowości ale zaryzykowałem i było warto ! Na upały jak znalazł !

Opinia dodana: 2014-06-13 Opinia dodana przez: Wojciech

Kuchenka gazowa trzy palnikowa z termoparą gaz ziemny 5328SM

Kuchenka gazowa trzy palnikowa z termoparą gaz ziemny 5328SM Ocena: 

Super sprawdza się u nas w domku ! W dodatku bardzo mocna, można spokojnie 3 garnki na raz grzać. Łatwo się czyści i nie rysuje.

Opinia dodana: 2014-06-13 Opinia dodana przez: Ania W.

Osuszacz powietrza SECCO

Osuszacz powietrza SECCO Ocena: 

Sprawdził się świetnie ! 2 pokoje suchutkie i w dodatku bardzo estetycznie wygląda. Polecam !

Opinia dodana: 2014-06-13 Opinia dodana przez: Marta S.

PROMOCJA Taboret Gazowy 4P-02

PROMOCJA  Taboret Gazowy 4P-02 Ocena: 

Chciałem coś taniego do robienia "soku" sprawdził się wyśmienicie !! Cała rodzina jest szczęśliwa

Opinia dodana: 2014-06-13 Opinia dodana przez: Janusz

Klimatyzator przenośny FRAL Super Cool FSC14

Klimatyzator przenośny FRAL Super Cool FSC14 Ocena: 

Świetny klimatyzator ! Bardzo wydajny i estetycznie wygląda. Potrzebowałem klimatyzator przenośny który nie jest głośny a ten ma opcje żeby wystawić go na zewnątrz np. balkon. W dodatku po ulewach pojawiły się lekkie zacieki na ścianach i super się sprawdził jako osuszacz zacieków nie ma ! :)

Opinia dodana: 2014-06-13 Opinia dodana przez: Marcin

PIU 12

PIU 12 Ocena: 

Ładnie wygląda ale sprawdza się tylko w mniejszych pomieszczeniach. Do dużego pokoju trzeba jednak coś wydajniejszego.

Opinia dodana: 2014-05-07 Opinia dodana przez: Bartek D

Cyrkulator powietrza AC 4520S

Cyrkulator powietrza AC 4520S Ocena: 

Działa naprawdę bez zarzutu. Zakupiłem już jakiś czas temu i do tej pory użytkuję. Trzeci bieg jest naprawdę mocny, trzeba uważać żeby jakieś papiery nie zaczęły fruwać po pokoju :).

Opinia dodana: 2014-05-07 Opinia dodana przez: Michał Bąk

PROMOCJA Taboret Gazowy 4P-02

PROMOCJA  Taboret Gazowy 4P-02 Ocena: 

ta kuchenka to ciekawsza i fajniejsza na weekendowe wypady. w praktyce wypada calkiem niezle, jak na swoja cene.

Opinia dodana: 2014-04-19 Opinia dodana przez: Andrzej W.

Nawilżacz ultradźwiękowy UH 1070W

Nawilżacz ultradźwiękowy UH 1070W Ocena: 

Naprawdę bardzo solidny nawilżacz. Dzięki wyświetlaczowi LED możemy zobaczyć jaka jest temperatura w pomieszczeniu i jaka wilgotność. U mnie doskonale sprawdza się on w pokoju dla dzieci. Jedyna rzecz jaką bym w nim zmienił będąc na miejscu producenta to wydłużyłbym czujnik wychodzący z tyłu nawilżacza. Poza tym nawilżacz naprawdę solidny.

Opinia dodana: 2014-02-17 Opinia dodana przez: Piotrek

Taboret gazowy model AF014PM ID do pomieszczeń

Taboret gazowy model AF014PM ID  do pomieszczeń Ocena: 

Ten piecyk dobrze nadaje się na wszelkiego rodzaju wyprawy. Praktyczny też w góry.

Opinia dodana: 2014-02-08 Opinia dodana przez: Michał

Osuszacz D 125

Osuszacz D 125 Ocena: 

Jest to bardzo wydajny osuszacz i za tą cenę nie widzę nic lepszego.

Opinia dodana: 2013-01-04 Opinia dodana przez: Mariusz K

Taboret gazowy model AF014PM ID do pomieszczeń

Taboret gazowy model AF014PM ID  do pomieszczeń Ocena: 

Bardzo ładnie wykonany taboret gazowy. Sprawdza i jest bardzo wydajny. Polecam każdemu !

Opinia dodana: 2012-12-11 Opinia dodana przez: Dariusz

Taboret gazowy AF-013P ID + ATEST DO POMIESZCZEŃ

Taboret gazowy AF-013P ID + ATEST DO POMIESZCZEŃ Ocena: 

Bardzo dobry taboret ! Solidnie wykonany - mocny i stabilny. Moc ponad 7 kW wystarcza do podgrzania dużego garnka z jedzeniem. Impreza się udała dzięki niemu ! Polecam

Opinia dodana: 2012-12-11 Opinia dodana przez: Zbyszek

Taboret gazowy pojedynczy 03040

Taboret gazowy pojedynczy 03040 Ocena: 

Estetyczny i praktyczny taboret gazowy. Dobrze spraawdził się na biwaku. Co najważniejsze, zajmuje niewiele miejsca.

Opinia dodana: 2012-09-05 Opinia dodana przez: Krzysiek Kosiba